Home » , , , » A Walk to Remember (2002)

A Walk to Remember (2002)



Când o farsă făcută unui coleg de liceu merge prost, popularul, dar rebelul Landon Carter (Shane West) este ameninţat cu exmatricularea. Pedeapsa lui este participarea obligatorie la o serie de activităţi extra şcolare, precum cursul de actorie, unde este oarecum obligat să interacţioneze cu tăcuta, retrasa şi pasionata de citit Jamie Sullivan (Mandy Moore), o fată pe care o ştie de mulţi ani, dar nu a vorbit decât foarte rar cu ea. Când Landon întâmpină dificultăţi în a-şi învăţa replicile, el îi cere ajutor lui Jamie şi încep să repete împreună acasă la ea, după ore.
Înainte de-a începe să petreacă timpul împreună, Jamie îi spune că acceptă acest lucru numai dacă îi va promite că nu se va îndrăgosti de ea. Foarte sigur pe el, Landon acceptă această condiţie cu zâmbetul pe buze, necrezând că se va pune vreodată problema aşa. La început, Landon se foloseşte de ea doar pentru a se descurca bine cu sceneta, iar când este împreună cu restul colegilor se poartă rece cu ea. Dar pe măsură ce petrece tot mai mult timp alături de ea, el este surprins să descopere că nu este nici pe departe persoana pe care o credea el şi începe să se întrebe pe cine vrea el cu adevărat să impresioneze.
În timpul scenetei, Jamie îl uluieşte pe Landon şi întreaga audienţă cu vocea ei divină, iar Landon o sărută pe scenă. după aceea, el încercă să se apropie de ea, dar fără a avea prea mare succes, deoarece ea îl respinge în mod constant. Apoi, prietenii lui Landon încep să o umilească în public, iar Landon se ceartă urât cu prietenul lui, pe care-l loveşte şi îi ia apărarea lui Jamie în faţa tuturor. Din acel moment, Landon şi Jamie încep o relaţie în care Landon îi dedică cea mai mare parte a timpului său. El descoperă că Jamie are o listă cu dorinţe pe care Landon încearcă să i le îndeplinească.
Anul: 2002
Genul: Romantic, Dragoste, drama, Filme HD.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2015. Filme Online HD