Home » , , , » Johnny Stecchino (1991)

Johnny Stecchino (1991)



Johnny Stecchino 1991, film online HD, subtitrat în Română
După ce a încercat fără succes să agaţe o colegă de serviciu şi o altă femeie de la o serată la care participa, Dante (Roberto Benigni) se întâlneşte cu Maria (Nicoletta Braschi) atunci când aceasta este cât pe ce să îl calce cu maşina. Maria este şocată de asemănarea fizică a lui Dante cu soţul ei pe nume Johnny Stecchino, un mafiot căutat de mafia siciliană pentru că a ucis soţia celui mai important mafiot, Cozzamara, şi e dispreţuit de localnicii din Palermo ce-l acuză de trădare.
În timpul zilei, Dante lucrează în Cesena ca şofer de autobuz pentru studenţii ce suferă de sindromul down, înşeală guvernul pentru a-i oferi o pensie pe motiv de handicap şi fură banane de la un magazin. Cel mai bun prieten al lui Dante este Lillo, un student cu sindromul down care suferă şi de diabet şi pe care se străduieşte să-l ţină departe de dulciuri. Dante se întâlneşte din nou cu Maria, aparent întâmplător, în apropierea casei sale.
Însă ce nu ştie el este că Maria l-a urmărit şi are un plan de-al folosi pe Dante drept momeală pentru mafia siciliană care ar urma să-l omoare crezând că l-au eliminat pe adevăratul Johnny Stecchino. Maria îl face pe Dante să semene tot mai mult cu soţul ei, oferindu-i haine ca ale lui şi îl convinge să ţină în gură mereu o scobitoare (de aici şi supranumele de Stecchino, care înseamnă „scobitoare” în italiană). După aceea, Maria începe să-l strige mereu Johnny, iar mai târziu îl invită la o cină în casa din Palermo unde plănuieşte uciderea lui pentru ca mai apoi ea şi Johnny Stecchino să fugă în America de Sud.
Anul: 1991
Genul: Comedie, Actine, Suspans, Filme HD.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2015. Filme Online HD