Home » , , , » You've Got Mail (1998)

You've Got Mail (1998)



Kathleen Kelly (Meg Ryan) are o relaţie cu Frank Navasky (Greg Kinnear), un jurnalist la publicaţia The New York Observer care se află mereu în căutarea unei oportunităţi de-a ieşi în evidenţă. În timp ce Frank este devotat maşinii sale de scris, Kathleen preferă laptopul şi internetul. În contul de AOL ea îşi foloseşte porecla de „Shopgirl” şi citeşte un email din partea lui NY152, porecla folosită de Joe Fox (Tom Hanks) pe care l-a întâlnit prima oară într-o cameră de chat pentru persoane cu vârsta de peste 30 de ani.
Joe aparţine familiei Fox care conduce „Fox Books”, un lanţ de „mega” librării. Kathleen, pe de altă parte, deţine o librărie independentă, „The Shop Around The Corner”, pe care a condus-o şi mama ei înainte. Cei doi trec unul pe lângă altul în drum spre serviciu fără să ştie cine este fiecare. Joe supervizează deschiderea unei noi librarii în New York cu ajutorul celui mai bun prieten, Kevin (Dave Chappelle).
Între timp, Kathleen şi cei trei asistenţi ai ei, George (Steve Zahn), Mătuşa ei Birdie (Jean Stapleton) şi Christina (Heather Burns), îşi deschide micul ei magazin în acea dimineaţă. Într-o zi când se afla cu nişte rude de-ale sale copii în oraş, Joe intră în librăria lui Kathleen cu ei pentru a le arăta câte ceva puştilor. Joe şi Kathleen au o conversaţie amicală în care ea se plânge de deschiderea noii librarii Fox Bookstore din apropiere, lucru care îl şochează pe Joe şi hotărăşte să nu-i spună numele său de familie, prezentându-se doar că Joe.
Anul: 1998
Genul: Romantic, Dragoste, Comedie, Filme HD.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2015. Filme Online HD