Home » , , , » 10 Things I Hate About You (1999)

10 Things I Hate About You (1999)



Cameron James (Joseph Gordon-Levitt), un student nou de la liceul Padua, îi sunt arătate împrejurimile de către Michael Eckman (David Krumholtz), un tocilar. În timpul turului, Cameron o observă pe frumoasa şi populara Bianca Stratford (Larisa Oleynik) şi se îndrăgosteşte la prima vedere de ea. Michael îl avertizează pe Cameron că Bianca este superficială şi încrezută şi că tatăl ei autoritar nu-i permite să aibă întâlniri romantice. Cu toate acestea, Michael îi spune şi că Bianca are nevoie de un meditator la Franceză. La reşedinţa Stratford, sora mai mare a Biancăi, Kat (Julia Stiles), se ceartă cu tatăl lor arogant (Larry Miller), care doreşte ca ea să meargă la o facultate din apropiere, în ciuda faptului că a fost acceptată la Sarah Lawrence College.
Bianca se ceartă şi ea cu tatăl lor din cauza regulii stricte de a nu avea întâlniri romantice. Aversiunea lui Kat în privinţa întâlnirilor îl face pe tatăl lor să conceapă o nouă regulă, spre furia Biancăi: Bianca poate avea întâlniri romantice doar atunci când Kat va avea o relaţie. Cameron începe s-o mediteze pe Bianca, deşi nici el nu ştie prea multă franceză. După ce Cameron are o tentativă eşuată de-a o invita în oraş, Bianca îi spune despre regula tatălui ei. Acest lucru îi motivează pe Cameron şi Michael să găsească un băiat care să fie dispus să aibă o relaţie cu Kat.
Cameron îl sugerează pe Patrick Verona (Heath Ledger), un „proscris” şi un temperamental, la fel ca şi ea. El încearcă să-l convingă pe Patrick, însă acesta îl refuză. Michael vine cu o altă variantă, ceva mai îndrăzneaţă. El sugerează ca Joey Donner (Andrew Keegan), un student şi model bogat care-şi doreşte, la rândul lui, să aibă de-a face cu Bianca, să-l plătească pe Patrick pentru a se întâlni cu Kat. Patrick acceptă această variantă şi încearcă s-o cucerească pe Kat, dar aceasta nici nu vrea să audă de el.
Anul: 1999
Genul: Romantic, Comedie, Dragoste, Filme HD.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2015. Filme Online HD