Home » , , , , » Bridget Jones’s Diary (2001)

Bridget Jones’s Diary (2001)


Bridget Jones (Renée Zellweger) este frustrată: ajunsă la 30 de ani, ea este încă singură, foarte predispusă la accidente şi îngrijorată în legătură cu greutatea ei. Ea lucrează la o editură literară din Londra unde principala ei atenţie este îndreptată spre şeful ei, Daniel Cleaver (Hugh Grant), la care visează cu ochii deschişi. La o petrecere de anul nou găzduită de părinţii ei, ea se reîntâlneşte cu Mark Darcy (Colin Firth), fiul avocat al prietenilor părinţilor ei. Ei se cunosc încă de mici copii. După întâlnirea lor iniţială, Mark o consideră pe Bridget drept idioată şi vulgară, iar ea crede despre el că este arogant şi nesimţit.
După ce îl aude pe acesta bârfind-o mamei lui, ea hotărăşte să-şi schimbe viaţa radical. Ea începe să scrie într-un jurnal în care pune pe hârtie toate tentativele ei de-a renunţa la fumat, a slăbi şi a-şi găsi bărbatul perfect. Bridget şi Daniel încep să flirteze tot mai intens la muncă, mai întâi pe email şi apoi ajung să ia cina împreună în ciuda faptului că el este un afemeiat cunoscut şi are o personalitate îndoielnică de care Bridget este conştientă. Ea află de la Daniel că el şi Mark au un trecut comun şi, drept rezultat, se urăsc unul pe altul.
Bridget este invitată la o petrecere de familie şi îl ia pe Daniel să-i fie partener. Ei petrec ziua de dinaintea petrecerii la un hotel unde Mark şi Natasha (Embeth Davidtz), colega lui, sunt de asemenea cazaţi. În cele din urmă, Daniel inventează o scuză pentru a nu merge la petrecere şi se duce singură la petrecere. Caracterul lui dubios începe să iasă la suprafaţă şi Bridget îl părăseşte în cele din urmă din cauza infidelităţii de care dă dovadă, iar apoi ajunge să fie singura persoană fără pereche de la o petrecere.
Anul: 2001
Genul: Romantic, Dragoste, Comedie, Filme HD.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2015. Filme Online HD