Home » , , , » A Good Year (2006)

A Good Year (2006)



La început, tânărul Max Skinner îşi petrece vacanţele de vară ale copilăriei învăţând să aprecieze cele mai mărunte lucruri din viaţă la casa unchiului său Henry (Albert Finney) din Provence aflată undeva în sud-estul Franţei unde are şi foarte multă vie din care face vin. 25 de ani mai târziu, Max (Russell Crowe), este un broker foarte agresiv, neetic şi munceşte foarte mult la firma sa din Londra. După ce unchiul său a trecut în nefiinţă, Max a rămas singurul beneficiar al proprietăţii acestuia din Franţa. El călătoreşte în Provence pentru a se ocupa de proprietate cât mai repede cu putinţă, adică s-o vândă.
La scurtă vreme de la sosirea în Provence, el o face pe proprietara unei cafenele, Fanny Chenal (Marion Cotillard), să cadă de pe bicicletă d in cauza modului său nepotrivit de-a conduce. După aceea, el află că ultimele sale „cascadorii” financiare l-au adus în atenţia guvernului Regatului Unit şi directorii firmei sale au nevoie ca el să se întoarcă de urgenţă la Londra. Grăbindu-se să ajungă la întâlnirea pentru a vinde proprietatea şi apoi să se întoarcă la aeroport pentru a ajunge în Londra, el are parte de un mic incident, iar Fanny Chenal trece întâmplător prin zonă şi îi vede maşina, aşa că se răzbună pe el şi îl face sa piardă avionul.
La proprietatea lui Henry, Max trebuie să facă faţă unui vinificator aspru şi dedicat pe nume Francis Duflot (Didier Bourdon), care se teme că va fi separat de vinurile sale atât de dragi. Acesta face tot ce poate pentru a-i pune beţe în roate lui Max şi a-l face să nu mai vândă proprietatea. De parcă asta nu ar fi suficient de problematic pentru Max, o femeie pe nume Christine Roberts (Abbie Cornish) îşi face şi ea simţită prezenţa şi se pare că ar fi o fiică ilegitimă a lui Henry.
Anul: 2006
Genul: Romantioc, Drama, Dragoste, Filme HD.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2015. Filme Online HD